Paketna distribucija

Skladištenje svih vrsta robe i paketa

Našim klijentima nudimo skladištenje robe ovisno o vrsti i kategoriji robe te o njihovim potrebama. Raspolažemo s sturčnim i educniranim osobljem za rad u skladištima kako bi pružili najviši standard usluge.

Pošaljite upit

Tražite savršenog partnera za skladištenje robe i paketa?

Potrebna vam je usluga skladištenja? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas konaktirati neko iz EPD tima.

Prepustite skladištenje EPD timu

Klijentima nudimo mogućnost i najama djelatnika u skladištu koji će proći njihovu edukaciju te se brinuti iskljuivo o njihovoj robi po traženim standardima.

Naša skladišta nalaze se na samo 10 km od aerodroma u Zagrebu, 5 minuta od glavnog željezničkog kolodvora te samo 4 minute od centra grada. Najbliži izlaz na autocestu udaljen je samo 5 kilometara. Svim našim skladištima omogućen je prilaz tegljačima i svim vrstama vozila. Prilikom ulazne ili izlazne manipulacije naše robe, koristimo viličare i opremu renomiranim svjetskih proizvođača te odgvoaraom svih specifičnim zahtjevima naših klijenata.

Usluge skladištenja koje nudimo

Usluge ulazne manipulacije

Kontrola prilikom primke robe

Uskladištenje robe

Prepakivanje, etiketiranje i deklariranje

Dodatne usluge skladištenja robe

Tijekom skladištenja nudimo i dodatne usluge praćenja rokova trajanja uskladištene robe, specifičnih uvjeta ambijentalbog skladištenja, rokova dostave, vođenja primke robe od dobavljača, odnosno prijvoznika. Također, klijentima nudimo i kartonsku ambalažu za njihove proizvoda po veličinama i dizajnu klijenta, ljepljivu traku, ispunu za pakiranja i ostali repromaterijal.

Uz uslugu uslužnog skladištenja, naši klijenti mogu koristiti razne pogodnosti i prilikom dostave robe krajnjim kupcima kroz naš sustav paketne i paletne dostave ili zbirnog transporta. Garantiramo najbržu realizaciju isporuke paketa i paleta s našeg skladišta na odredište Vašem kupcu po primljenom nalogu.

Svi troškovi na jednom računu, bez neplaniranih troškova na kraju mjeseca, bez Ugovornih zakupa poslovnih prostora/skladišta i održavanja istih, bez brige oko grešaka ljudskog faktora, zapošljavanja skladištaraca i drugih obaveza.

Kontakt

  • Slavonska avenija 20M
    HR-10000 Zagreb
  • +385 1 4242 072

Obratite nam se sa povjerenjem!

    Samo neki od naših partnera